SPV '81 C1
Spelers:
Daniël Verstoep, Jeroen van Toor, Jesse Kwakkenbos, Azarja van Vliet, Joost Hakkenberg, Ivo Sluys, Leon Oskam, Danny Boot, Tjardy Verkerk, Teun van der Vlist, Wilco van Rossum, Jeroen Boer, Wesley de Leeuw,
Sponsor:

Trainer/Leider:
Anton Kwakkenbos

Leider/Grensrechter:
Tonny Boot

Polsbroek, 21 april 2008

SPV C1 speelt goed tegen CKC, maar vergeet te scoren 1-1

De zoveelste inhaal wedstrijd doordeweeks. Om 18.45 moest de wedstrijd beginnen en dat lukte ook nog. CKC moest in de spits de Algerabrug over en dat leidt wel eens tot problemen.
Uit had de C1, onder leiding van Miranda, een eenvoudige 6-1 overwinning gehaald. Dat was toen een grote verrassing, daar CKC hoog op de ranglijst stond.
Ook nu waren de jongens wel een beetje geïmponeerd over de grootte en lengte van een aantal tegenstanders. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje werd er afgetrapt en waren de intenties van SPV heel duidelijk. Naar voren voetballen en zo snel mogelijk scoren. CKC werd goed onder druk gehouden en er kwamen kansen. Natuurlijk was Jeroen weer eens veel te snel voor zijn tegenstanders en tekende al snel voor de 1-0. Niet veel later mistte Jeroen geheel vrij voor de keeper. Ook Joost kwam nog een keer vrij, maar wist ook niet te scoren. En als zo vaak, als jij niet scoort scoort de tegenstander en zo geschiedde.
Een van de weinige momenten dat er geen druk op de bal was kon een CKC er scoren met een schot wat keeper Danny, had de C1 tevoren al een paar keer in de wedstrijd gehouden met sublieme reddingen, te machtig was. 1-1.
In deze periode rook CKC de winst, maar dan kennen ze de Polsbroekers niet goed. Keihard werkend werd het initiatief overgenomen en kwamen er weer kansen voor SPV. Verschillende keren was SPV verder als dichtbij de 2-1, maar het wilde net niet lukken.
Het Polsbroekse voetbal zag er verzorgd uit . Er waren veel driehoekjes te zien, waaruit vooral Tjardy en Teun hele goede pases konden geven. De mooiste kwam van de voet van Teun. Keurig voor zijn man komend lanceerde hij Jeroen in de vrije ruimte. De bal viel mooi voor Jeroen, die koos voor een voorzet die helaas niet verzilverd kon worden. Het was duidelijk dat CKC op omvallen stond. De manier van spelen werd steeds fysieker en de Capellenaren schroomden niet hier en daar eens flink uit te halen.
In de laatste minuten van de wedstrijd had het nog verkeerder af kunnen lopen, maar gelukkig wist ook CKC uit de spaarzame kansjes in de tweede helft niet te scoren.
Er waren vandaag veel spelers die in aanmerking omen voor man of the match. Tjardy speelde goed, Azarja deed het prima, Daniel begint een echt "voetbalbeest" te worden.
Ivo viel weer op met technische hoogstandjes en een goed inzet, Joost speelde een prima tweede helft, Wilco begint ook steeds harder te werken, Wes haalde een dikke voldoende, Jeroen scoorde weer, Jeroen van Toor deed het licht geblesseerd prima en Dennis doet eigenlijk altijd goed wat je van hem vraagt. Blijven nog over Danny en Teun, die door de groep en trainer werden uitgekozen als men of the match
Donderdag moet de C1 alweer aantreden, nu is Moordrecht de tegenstander.
We beginnen om 19.00 uur. 18.10 aanwezig.

Opstelling:

Doel: Danny
Verdediging: Leon (Dennis), Azarja, Tjardy en Daniel (Leon)
Middenveld: Ivo, Jeroen van Toor en Teun
Voorhoede: Joost (Wesley), Wilco en Jeroen Boer.

 

Polsbroek, 19 april 2008

SPV C1 verliest met 2-3 van vvSchoonhoven C3

SPV startte deze wedstrijd met een goede dosis vechtlust.
De mannen wilden echt gaan winnen.
Dat zat er ook echt in, maar je hebt van die dagen dat het niet lukt zoals ze graag wilden.
Nog voordat de wedstrijd goed op gang was had Joost een behoorlijke kans gehad op aangeven van Jeroen. Schoonhoven werd bijna gevaarlijk, maar Danny kon netjes ingrijpen.
Er werd lekker gevoetbald en er zat een goed evenwicht in de wedstrijd.
Vijf minuten later was het eigenlijk geen wedstrijd meer. Tot twee maal toe wist de Schoonhovense spits zich vrij te spelen en schoot op goal. Tot twee maal toe waaide de bal net boven Danny de goal in.
SPV liep achter de feiten aan, maar deed dit heel goed. Met hard werken en goed voetbal kwam SPV regelmatig voor de goal. Uit een corner tikte Leon door op Tjardy, die niet scoorde maar de lat raakte. Ivo schoot net over met zijn linker en Wesley had ook een goaltje mee kunnen pikken.
Na de rust was SPV eigenlijk sterker dan vv Schoonhoven. Danny had maar weinig meer te doen. Al snel scoorde Wilco heel bekeken uit een voorzet van Jeroen. Er was heel veel druk op de bal en Schoonhoven kwam er maar heel moeilijk uit. Twee zware overtredingen waren er nodig de Polsbroekse aanvallust in te dammen.

Jammer jammer jammer, de gelijkmaker hing in de lucht, maar vv Schoonhoven scoorde.
Uit een van de weinige momenten voor de Polsbroekse goal werd er achterin geknoeid en maakte vv Schoonhoven daar gretig gebruik van 1-3.
Toch wilde SPV C1 zich niet overgeven en bleef heel agressief naar voren voetballen. De 2-3 werd nog een feit uit alweer een mooie aanval. Ook de 3-3 zat er aan te komen, maar de wedstrijd was daar iets te snel voor afgelopen. SPV, heel jammer, zonder punten een beetje wrang na een goede wedstrijd met een prima wedstrijdmentaliteit.


Opstelling:

Doel: Danny
Verdediging: Leon, Tjardy, Azarja en Daniel
Middenveld: Ivo, (Joost) Teun en Jeroen van Toor
Aanval: Jeroen Boer, Joost (Wilco) en Wesley

Men of the match: Tjardy en Jeroen van Toor


Polsbroek, zaterdag, 5 april 2008

SPV C1 neemt revanche op Cabauw C1 6-2

Uit ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Na de nederlaag afgelopen woensdag tegen Donk wilde SPV zich revancheren op en wat rechtzetten tegen Cabauw.
SPV ging heel voortvarend van start.
Danny verdedigde de goal, de verdediging werd gevormd door Azarja, Tjardy, Leon en Daniel, op het middenveld waren Joost, Ivo en Teun te bewonderen en de aanval bestond uit Wesley, Wilco en Jeroen Boer.
De bal was vaak in Polsbroekse gelederen in het begin van de wedstrijd, soms wat slordig, maar hardwerkend werden de spitsen gezocht. Joost zag vandaag vaak waar de bal heen moest en Jeroen Boer maakte op het juiste moment snelheid. Dan is het appeltje eitje voor Jeroen en dus ook 1-0. Niet veel later herhaalde Ivo dit kunststukje (diepte zoeken achter Jeroen) en wilde Jeroen niet scoren, maar voorzetten. Als nu ook de voorzetten van Jeroen al binnen gaan vallen ???? 2-0.
Toen kwam er een periode dat SPV geen druk op de bal kon houden en kwamen er wat kansjes voor Cabauw. Bijna lag de 2-1 binnen, maar Danny en de lat voorkwamen de 2-1.
Jeroen Boer tekende niet veel later, wederom op aangeven van Joost, voor de 3-0.
Tjardy leidde de verdediging in het begin nog wat aarzelend, maar groeide in de wedstrijd en de mandekkers speelden de Cabauw voorhoede behoorlijk uit de wedstrijd.
Teun en Ivo wonnen veel ballen op het middenveld. Voorin konden we de ballen niet erg goed vasthouden vandaag, maar toch kon Joost uit de tweede linie 4-0 scoren. Een bekeken schot in de linker benedenhoek was de keeper van Cabauw te machtig.
Met vier nul gingen de Polsbroekers rusten. Jeroen van Toor kwam rechts op het middenveld voor Leon en Teun ging voorstopper spelen op de plek van Leon.

Na de rust werd het al snel een zwembad. De regen kwam met bakken uit de lucht.
Niet dat dat tot grote problemen leidde. Jeroen ging dapper door met zijn rushes en gaf nog twee prachtige voorzetten die beide door Wilco op maat werden geschat 6-0.
In de natte tweede helft werd op het einde de concentratie wat minder, soms lieten de SPV ers hun mannetje lopen, met als gevolg dat Danny nog een paar maal moest redden. Helaas kon hij de bal niet klemmen, waardoor Cabauw in de gelegenheid werd gesteld de eer te redden.
Bij 6-2 besloot de witte (scheidsrechter) voor de laatste maal te fluiten.
Een goeie en degelijke overwinning.
As woensdag 18.30 neemt SPV C1 het op tegen de koploper, een ploeg waar we nog niet tegen gespeeld hebben.

Doel: Danny
Verdediging: Azarja, Leon,(Teun) Tjardy en Daniel
Middenveld: Teun, Joost en Ivo.
Aanval: Wesley, Wilco en Jeroen Boer (Man of the match)

 

Gouda, 2 april 2008

SPV C1 verliest ruim van Donk C2 4-0

SPV C1 is aan een serie avondwedstrijden begonnen. Doordat de jongens nog 9 wedstrijden moeten spelen voor half mei, moeten zij nu geregeld doordeweeks op een avond aan de bak.
Woensdag 17.00 uur verzamelen voor de reis naar Gouda, i.p.v. trainen.
Thuis had SPV een van zijn beste wedstrijden laten zien tegen Donk en wist de nul nul vast te houden. Uit liep de wedstrijd heel anders. Met Jeroen Boer op de bank, wist het trainingsveld van SPV maandag te laat te vinden, startte SPV aan de wedstrijd. In het begin had SPV wat moeite met de spits en de links buiten. De spits was groot en de links buiten heel snel. Door Leon te laten met Teun ging het veel beter lopen. SPV begon naar voren te voetballen, maar kon net zo als thuis heel moeilijk tot scoringskansen komen, laat staan scoren.
Twee individuele fouten en het was twee nul. In beide gevallen werd de bal hoog en hard ingeschoten. Danny kon er net niet bij.
Toch was er in het spel een behoorlijk evenwicht. Met de energieke Jeroen van Toor en de in de eerste helft goede Ivo konden we op het middenveld goed overeind blijven. Leon speelde ook erg goed en werd verkozen tot man of the match.

In de rust spraken we af dat we alles zouden proberen om Donk te achterhalen.
Jeroen kwam voor Daniel en we hoopten dat zijn snelheid voor een verassing kon zorgen.
Helaas kwamen we al snel achter met 3-0 en toen lieten een aantal SPV spelers het koppie nadrukkelijk zakken, afspraken in het veld werden niet meer nagekomen, de opbouw ging alleen door het midden, er was geen rugdekking meer, SPV liep naar achteren en sommige spelers geloofden het wel. Dat het maar 4-0 lag meer aan het missen van kansen van Donk dan aan het verzet van SPV. Heel jammer dat we een belangrijke wedstrijd, we hadden moeten winnen om mee te blijven doen om het kampioenschap, zo moesten beëindigen.

Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Cabauw op het programma. SPV verzamelt om 8.00 uur. Juist tegen Cabauw werd de eerste en tot woensdag enige wedstrijd verloren.
Juist tegen Cabauw hebben de SPV ers reden genoeg om een goede wedstrijd te spelen.
Uit werd er heel onnodig met 3-1 verloren.

Opstelling:

Keeper: Danny
Verdediging: Leon (Wilco), Teun, Tjardy en Azarja
Middenveld: Ivo, Joost en Jeroen van Toor
Aanval: Wesley, Wilco (Daniel) Daniel (Jeroen)

 

Schoonhoven, 22 maart 2008.

SPV C1 oefent tegen vvSchoonhoven D1

Op de vrije paaszaterdag heeft SPV geoefend tegen vv Schoonhoven.
Na een periode van veel afgelastingen (trainingen) en weinig wedstrijden door ons overheerlijke Nederlandse klimaat leek het zinvol en leuk weer eens te oefenen in een wedstrijdje tegen vv Schoonhoven D1. De vorige oefencampagne was geëindigd in een 1-1 gelijk spel.

Nu had SPV heel andere bedoelingen. Na een periode van goed voetballen scoorde Wilco met het hoofd de 0-1 op aangeven van Jeroen Boer.
SPV speelde erg goed in de posities. De op de training geoefende driehoekjes waren veelvuldig te bewonderen en Tjardy wist veelvuldig te buitenspelers te bereiken.
Het spel speelde zich voornamelijk af op de Schoonhovense helft. Het wachten was eigenlijk op de 0-2. De ene aanval na de andere volgde, maar het net werd niet meer gevonden.
De defensie stond goed en verdedigde naar voren, Leon maakte een sterke indruk en Azarja was ook in goeden doen. Op links zorgde D1 speler Dennis van de Leede dat er geen bal doorkwam. Op het middenveld verdeelde Joost, vooral in de eerste helft, het spel of hij er al jaren loopt. Hij koos vaak voor de goede vrijstaande speler. Ivo groeit alweer naar een goede vorm en Jeroen bikkelde als vanouds op het middenveld. Wesley, een van de beteren vandaag, kwam een paar keer gevaarlijk door en mistte de goal maar nauwelijks. Wilco, wederom in de spits spelend had het zwaar tegen de straffe mandekking, maar wist toch weer te scoren.
Jeroen tekende weer voor een mooie assist. Tjardy was nog dicht bij de 0-2 door een vrije trap die van grote afstand op de lat kwam.

Heel jammer dat we gingen rusten met 1-1. Na wat minder gelukkig gekozen momenten in de SPV achterhoede maakte Julien de 1-1 voor vv Schoonhoven, op dat moment veel te veel van het goede voor vvSchoonhoven.
In de tweede helft kwam Daniel, kon weer een moeilijk uit bed komen, voor Leon en Teun mocht het opnemen tegen de gevaarlijke Schoonhovense spits.
De tweede helft zag er echter heel anders uit. Het Polsbroekse overwicht was verdwenen.
Het was nu vvSchoonhoven wat de klok sloeg. Niet dat vv Schoonhoven erg gevaarlijk was, maar ze hadden een duidelijk veldoverwicht. Wat mindere Polsbroekse momenten lagen ten grondslag aan twee Schoonhovense doelpunten.
Allereerst sloot de verdediging en het middenveld niet na het inspelen van Danny op het middenveld. Een simpele steekbal was nu voldoende om Julien (D1) vrij voor Danny te zetten. Scoren was in deze situatie appeltje eitje voor vvSchoonhoven.
Nog weer wat later werd er met de bal gelopen in plaats van direct spelen op Danny of over de zijlijn. Dennis corrigeerde dit foutje, maar moest een corner weg geven.
Uit deze corner wist Noor (oud SPV) de 3-1 binnen te koppen.
SPV kreeg nog wat kleien kansjes op 3-2, wat zeker verdiend zou zijn geweest.

Schoonhoven oogde wat fitter in de tweede helft, maar wanneer SPV zijn goede spel van voor de rust wat langer weet vast te houden zit er de volgende maal zeker een overwinning in.

Man of the match: Wesley en Teun.

Opstelling

Doel: Danny
Verdediging: Leon (Daniel), Azarja (Teun) Tjardy en Dennis de Leede
Middenveld: Ivo, Joost en Jeroen
Aanval: Wesley, Wilco en Jeroen (Azarja)



Zaterdag 15 maart

Spv C1 speelt voor de tweede keer gelijk tegen Rijnstreek

Na een kort ritje kwamen we aan bij Rijnstreek. Het was prachtig voetbal weer, ook prachtig voetbalweer. Geen zuchtje wind en een zonnetje wat zijn best deed door het wolkendek te schijnen,.
Een gehavend SPV, Jesse is geblesseerd en Ivo was de hele week ziek geweest, begon goed aan de wedstrijd. Er werd behoorlijk goed gecombineerd, de vrije man werd vaak gevonden en SPV was duidelijk de baas in het veld. De vandaag wat ongelukkige Jeroen Boer kreeg de grootste kansen, waarvan er een door de Polsbroekse coach en de meegereisde ouders al geteld was. Helaas stuiterde de bal scheef op van het matige Rijnstreekse veld en ging de bal over.
Gedurende het verloop van de 1e helft kwam Rijnstreek steeds beter in de wedstrijd.
Tot de rust waren die niet echte gevaarlijk en redde Danny waar nodig.

Na de rust ging het fysiek sterkere Rijnstreek door met aanvallen. Een van hun aanvallen werd, na balverlies op het middenveld en te weinig druk op de bal ingespeeld op de spits, die de bal netjes in de rechterhoek prikte. SPV stond dus met 1-0 achter en de mouwen moesten worden opgestropt. Teun was daar het beste voorbeeld van. Hij won bijna al zijn duels en voetbalde met veel druk naar voren. Ook voetballend steef Teun vandaag boven zichzelf uit.
Dit leverde hem de titel Man of the match op.
Gedurende de 2e helft nam SPV het initiatief weer geleidelijk over. Toch moest er een fout van Rijnstreek aan te pas komen om weer op gelijke hoogte te komen met Rijnstreek.
Dan zie je ook weer direct de klasse van Wilco als het om scoren gaat. Een echte doelpoging een echte goal. Wilco nam aan, koos een hoek en scoorde de 1-1.
Het ging er nog op lijken dat SPV de 3 punten zou gaan meenemen. Na een hele goede actie op rechts schrok Wesley zo van de kans dat hij hem naast schoot.
Gezien het wedstrijd beeld zou dat ook te veel van het goede zijn geweest.
1-1 was een terechte uitslag, maar erg hadden we het niet gevonden als we de 3 punten mee naar huis hadden kunnen nemen.

Een wederom moeilijke wedstrijd tegen een heel fysiek sterk Rijnstreek, die SPV met een tweede gelijk spel afsloot.

Doel: Danny
Verdediging: Leon, Tjardy, Azarja en Wesley (Daniel)
Middenveld: Teun, Ivo (Joost) en Jeroen van Toor
Aanval: Joost (Wesley), Wilco en Jeroen Boer

Blessure: Jesse



8 maart 2008
SPV C1 net op tijd wakker 4-2

Op 8 maart, na alweer twee weken zonder wedstrijd, moest de C1 aantreden tegen de hekkensluiter Sportief. Uit werd heel simpel gewonnen met 3-9.
Dat hadden de Polsbroekers nog in hun hoofd zitten. In een bijzonder laag tempo, zonder enige druk op de bal werd er begonnen aan de wedstrijd.
Vanaf de zijkant zou je gedacht hebben dat Sportief bovenin mee draait en dat SPV tegen degradatie moet vechten. Al in de beginfase moest Danny, een van de beteren zaterdag, een paar keer redding brengen.
Met een behoorlijke dosis geluk bleef de C1 nog overeind en kwam het zelfs op voorsprong.
Ivo zocht Jeroen met een prachtige steekpass (juiste snelheid, plaats en diepte) en wanneer ze zo panklaar worden neergelegd weet Jeroen altijd te scoren.
Deze treffer was zeker niet het signaal om eens lekker te gaan voetballen. Er werd niet aangesloten door de achterhoede, waardoor de speelruimte voor Sportief enorm groot werd, zeker omdat er ook heel weinig druk op de bal was. Sportief mocht voetballen en bleek dat met zoveel ruimte ook nog wel aardig te kennen. Twee grote individuele fouten luiden twee goals in en plots stond SPV C1 terecht met 2-1 achter. Dat smaakte naar meer voor Sportief, die maar bleven aanvallen. Zeker nog drie grote kansen voor de gasten, gelukkig wisten zij ze niet te verzilveren. Na een foutje van de Noordense keeper maakte SPV zelfs 2-2. Wilco was erbij betrokken en krijgt deze goal bijgeschreven. Met veel geluk mochten we gaan rusten bij 2-2. Ook is het nog goed om te vermelden dat SPV niet uitblonk vandaag in het afronden bij 100 % kansen. Tot driemaal toe werd er gemist voor een zo goed als leeg doel.

In de tweede helft besloot SPV wat harder te gaan werken en dat leidde niet tot goed voetbal, maar werklust was voldoende om het zwakke Sportief toch definitief op de knieën te krijgen.
Daniel had vandaag de zware taak om onze vaste en goed meevoetballende back, Leon, te vervangen en deed dit goed. Daniel groeide in de wedstrijd en behaalde de titel man of the match. Hij werd gekozen uit drie genomineerden, Daniel, Danny en Ivo.
Doordat Leon afwezig was en Jesse minimaal twee weken niet mag voetballen, waren we erg blij dat Niek de Wit ons in de tweede helft wilde bijstaan.
Niek zorgde voor meer rust in de Polsbroekse gelederen, weet sober en nuttig te spelen.
Waarvoor dank Niek. Plotseling stond SPV voor met 3-2. Een heel goed moment van de verder erg onopvallend voetballende Tjardy zorgde voor de goal. Tjardy had ruimte, benutte deze heel aardig en haalde flink uit. Tot bijna ieders verrassing had de keeper geen zicht op deze bal en viel hij zomaar binnen. Weer wat alter in de wedstrijd.
Ivo herinnerde zich plots de afspraak dat hij minimaal drie maal moest schieten op doel.
Een van deze schoten werd door de keeper niet goed verwerkt en Wilco was er als de kippen bij de 4-2 binnen te schieten.

Uiteindelijk toch een redelijk makkelijke overwinning, na een heel moeizaam begin.
De punten zijn binnen, maar het had ook heel anders kunnen lopen.
Een compliment voor SPV in de tweede helft. Wanneer het voetballend een keer niet lekker loopt, moeten de schouders eronder. Dat heeft de C1 in de tweede helft goed opgepakt en de punten in Polsbroek gehouden.

Opstelling:

Doel: Danny
Verdediging: Daniel, Azarja, Tjardy en Wesley (Niek)
Middenveld: Teun (Joost), Jeroen van Toor en Ivo
Aanval: Joost (Wesley), Wilco en Jeroen Boer.



Zaterdag 16 februari 2008

SPV C1 wint ook tweede wedstrijd tegen Dilettant. 1-4.
Na een lange periode van rust, de laatste competitiewedstrijd is op 15 december tegen Dilettant gespeeld, stond nu de uitwedstrijd tegen Dilettant voor de deur.
De Polsbroekers hadden er zichtbaar zin in. Na de wedstrijdbespreking en de warming up begon de C1 heel goed aan de wedstrijd. Iedereen had zijn eigen opdracht mee gekregen.
Als team zouden de jongens in de gaten houden dat ze groot zouden spelen in balbezit en klein zouden staan bij balbezit tegenpartij. Dat deden ze erg goed. De ballen werden snel veroverd, de ruimte werd prima gezocht en gevonden. Tjardy speelde goed en was vaak aanspeelbaar. Openen naar de andere kant ging dan ook vaak goed. Het begon vaak op de linker vleugel bij Joost, soepel vond die Wilco die vandaag goed en veel zicht had op wie er vrij stond. Zo zag hij Jeroen Boer vrij staan en als zo vaak knalde Jeroen heel kalm de 0-1 binnen. Op het middenveld waren Jesse, Ivo (man of the match - positiespel en passing) en Jeroen van Toor de baas. Jeroen had het wel een beetje zwaar tegen een grote speler, waar Jeroen wel twee keer in paste.
De tweede goal kwam door hetzelfde drietal tot stand. Nu stond Wilco aan de basis, gaf de steeds betere Joost de assist en ronde Jeroen alweer voor de tweede keer af. Het laatste deel van de eerste helft werden de positie wat slechter bezet en kreeg Dilettant te veel ruimte om te gaan voetballen. Uit een van deze aanvallen kon Dilettant de 1-2 maken, jammer want door deze goal gingen de Krimpenaren er wel weer in geloven. SPV had nog meer afstand kunnen nemen, maar een goal van Jesse, o jawel alweer een assist van Wilco, werd heel twijfelachtig op buitenspel afgekeurd.

Na de rust schakelde Teun de grootste en gevaarlijkste speler van Dilettant uit en ging SPV weer goed voetballen. Dit leidde tot een groot overwicht en de derde goal van Jeroen Boer.
Nu was het Ivo die Jeroen vrij voor de keeper zette. Weer twijfelde Jeroen geen moment en schoot bijna door het net heen.
Leon stond weer als een huis op de rechter flank en Daniel schakelde op geheel eigen wijze de rechts-buiten uit.
Er werden nog enkele grote kansen gemist, maar uiteindelijk scoorde Jesse op aangeven van Tjardy de 1-4. Wesley had de uitslag nog hoger kunnen maken, maar schoot net voorlangs.
Hij draaide keurig weg bij zijn man en probeerde in de verre hoek te schieten. Helaas net voorlangs.
Ook Wilco kreeg nog een grote kans, maar 1-4 bleef de uitslag.
Al met al een keurige overwinning.
Volgende week staat de topper tegen de lijstaanvoerder Capelle op het programma.
's Morgens om 9.00 gaan we van start. Jongens, nodig je ouders uit om naar dit spektakel te komen kijken!!!

Doel: Danny
Verdediging: Teun (Leon), Azarja en Daniel
Middenveld: Ivo, Jeroen en Jesse (Joost)
Aanval: Joost (Wesley), Wilco en Jeroen Boer.

Man of the match: Ivo

Polsbroek, 15 december 2007
SPV C1 - Dilletant C2 7-1


SPV moest vandaag aantreden tegen Dilettant C2. Dilettant staat 4e van onderen, maar hebben ook pas 6 wedstrijden gespeeld. Voor SPV was het haar tiende wedstrijd. Zou Dilettant alle inhaalwedstrijden winnen zouden ze toch aardig in de buurt kunnen komen van SPV.
Maar dat is niet gebeurd. Heel resoluut vanaf het begin liet SPV zien vandaag te willen winnen.
Dilettant kreeg niet eens de kans wakker te worden. Al direct vanaf de aftrap wist Jeroen de 1-0 te scoren. Heel attent en prima gespeeld van Jeroen, die verder opviel door een enorm aantal goed voorzetten. Een aandachtspuntje nog voor Jeroen. Wanneer hij een vrije weg naar de goal heeft, direct naar de goal toe voetballen, daarna scoren of afgeven. Wanneer hij dat ook nog leert beheersen is hij bijna niet te verdedigen.
SPV voetbalde vanaf de 1-0 slordig en moest even wakker geschud worden. Dat lukte heel aardig. In plaats van de ballen in te spelen werd er teveel gelopen met de bal. Daar kwam dan ook heel snel de 1-1 uit. SPV was weer wakker. SPV pakte de draad weer op en creëerde een enorm aantal vrije kansen. Wesley raakte de paal, Joost had een paar goede mogelijkheden, Teun en Jesse waren ook dichtbij. Teun, man of the match, was in goeden doen. Hij voetbalde met heel veel druk op zijn tegenstander, wist bijna alle ballen te veroveren en nog veel mooier, had de ene na de andere prachtige pass. Heel goed Teun. Op aangeven van Joost maakte topscoorder Wilco zijn negende goal van het seizoen. Dat beviel goed, want niet veel later speelde Joost Wilco aan op een goede voorzet van Jeroen, dat was 3-1. Slecht uitverdedigen van Dilettant stelde Wilco in de gelegenheid de 4-1 binnen te schieten. Na rust was SPV wederom de betere ploeg en kreeg echt keiveel kansen, waarvan Jesse en Wilco er nog drie wisten te maken. Wilco staat op 13 doelpunten uit 10 wedstrijden. Prima toch.
Jesse pikte met een prima geplaatste bal een doelpuntje mee en speelde aanvallend een goede wedstrijd. Ivo was echt weer de baas op het middenveld en weet altijd het mannetje te vinden wat echt vrij staat. Wekelijks legt Ivo een goede wedstrijd op de mat en wordt steeds belangrijker voor zijn ploeg. Joost, voetballend ook in goede doen vandaag en Teun waren onze andere goede middenvelders. Verdedigend was Daan vandaag iets te veel aan het free weelen, maar corrigeerde dat in de tweede helft. Leon weer prima vandaag en Tjardy stond weer als een huis. Danny moest eenmaal echt handelend optreden, maar kreeg niet veel te doen. Al met al een gemakkelijke overwinning, maar afronden blijft op het programma staan van de trainingen.

Doel: Danny
Verdediging; Leon, Tjardy en Daniel
Middenveld: Ivo, Wesley, Jesse en Teun
Aanval: Joost, Wilco en Jeroen (Azarja)

Jeroen van Toor was afwezig vandaag.

Zaterdag 1 december 2007
Olympia - SPV C1 0-4
Na een bijzonder natte vrijdag ging de wedstrijd uit tegen Olympia gewoon door.
Ook Olympia is in het bezit van een kunstgrasveld, maar ook op het hoofdveld kon gewoon gespeeld worden.
Deze zaterdag gingen we met de volgende spelers de wei in. Danny in de goal, Leon, Azarja, Daniel en Tjardy in de verdediging, Teun, Jeroen en Jesse op het middenveld en Joost, wilco en Wes in de voorhoede. Ivo en Jeroen Boer waren de wissels.

Voor de wedstrijd hadden we afgesproken dat we fel zouden voetballen en het balletje zoveel mogelijk zouden laten rollen. SPV zou proberen de vrije man te vinden en aan te vallen over de vleugels. Ook zouden we proberen rustig te blijven, de bal in de ploeg rondspelen en het goede moment afwachten. Dat ging zo'n tien minuten goed en leidde tot drie grote kansen.
Allereerst kwam Wilco vrij maar wist niet te scoren, een tweede keer was Wes dichtbij en de derde keer was het raak. Wilco kreeg de bal in de punt aangespeeld en wist Wesley met een prima steekbal te vinden. Wesley rondde keurig af. Regelmatig zag je dat SPV C1 heel aardig kan voetballen. Uit een goed combinatie wist Joost keurig binnen te schieten.
Vanaf dat moment vond SPV het wel goed. Er werd te langzaam gespeeld, we zochten het duel en konden de bal daardoor maar heel kort in de ploeg houden.
Olympia putte wat moed uit de laconieke houding van SPV en gingen ook daadwerkelijk een beetje mee spelen in de wedstrijd. De eerste aanmoedigingen van de supporters waren te horen. Je zag dat ze er weer wat vertrouwen in kregen. Na een rommelig tweede deel van de eerste helft konden we aan de hete thee. Ivo kwam voor Jesse en Jeroen kwam voor Wilco.

In de tweede helft probeerde SPV de draad weer op te pakken, maar dat lukte niet zo makkelijk. Er werden gelukkig wel weer meer duels gewonnen, maar een maal kwam Olympia heel dicht bij bij de 1-2. Tjardy liet zich makkelijk uit kappen, terwijl de verdediging in dekking ook al niet erg scherp waren.
Efin de snelheid van Jeroen Boer werd Olympia noodlottig. Regelmatig ontsnapte Jeroen aan zijn verdedigers. Enkele goed voorzetten, waarvan Joost de mooiste kreeg, maar het net niet wist te vinden, waren al erg gevaarlijk. Even later dacht Jeroen niet na en nam de bal op zijn pantoffel. Volgens Jeroen leek de bal wel op een veertje, zo licht voelde hij. Jeroen raakte de bal perfect die als een streep in de rechterbovenhoek insloeg. Nog even later maakte Wesley zijn tweede van de dag. Heel attent meegelopen wist hij de bal binnen te schieten.
In de tweede helft raakte Azarja nog geblesseerd aan zijn neus, nadat hij in de eerste helft al op de borst geblesseerd was geweest. Jesse kwam weer in het veld voor Azarja.
Niet veel later blies de scheidsrechter voor de laatste maal.
Volgende week moet SPV uit aantreden tegen koploper Capelle.

Man of the match: Wesley de Leeuw

Zaterdag 24-11-2007
SPV C1 speelt gelijk tegen Schoonhoven C3, maar had recht op meer. 1-1

Ook SPV C1 kon zijn kunsten laten zien op het nieuwe kunstgrasveld van vvSchoonhoven.
Om 9.45 stond de wedstrijd tegen vvSchoonhoven C3 gepland. Iets later begon de wedstrijd.
Met Danny, weer heel degelijk vandaag, op doel, een bijna niet te passeren verdediging met Leon, Azarja, Tjardy en Wesley, een prima middenveld met Jesse, Ivo en Jeroen van Toor en een heel actieve voorhoede bestaande uit Daniel, Wilco en Joost.
Door een misverstandje begon Teun op de bank. Jeroen had zich helaas afgemeld voor de topper tegen vv Schoonhoven.

Direct lag het initiatief bij de Polsbroekers. Er werd heel goed vooruitverdedigd. Op het middenveld was SPV de baas. Vaak konden de voorwaartsen van SPV aan de bak. Daniel verschalkte een paar maal zijn back en gaf goed voor, maar tot doelpunten leidde het overwicht niet. vvSchoonhoven was wel erg gevaarlijk op de counter, maar Ivo controleerde de ruimte voor de verdediging. Alle ballen werden op hun spits gespeeld, die wel rap en vaardig was. Als Ivo het niet voor elkaar kreeg stond daar altijd Azarja, die de laatste weken veel progressie maakt. Azarja gaat beter de duels in, zijn trap wordt steeds beter en hij ziet de vrije medespelers. Azarja maakte het de spits erg lastig en schakelde hem het grootste deel van de wedstrijd uit.Na een klein aantal kansen die niet benut werden kwam SPV toch op de verdiende 1-0 voorsprong. Na een goeie actie van Wilco behield Joost op de achterlijn het overzicht en speelde Ivo op zijn heel goede rechtervoet. Ivo dacht geen seconde na en roste de bal beheerst in de rechter bovenhoek. Een wonderschoon doelpunt. vvSchoonhoven was rijp voor de slacht. Niet veel later kwam Daniel vrij voor de keeper, maar Daniel was iets te haastig waardoor de bal niet in het doel belandde. Wilco was hel actief en ook Joost speelde, nog licht geblesseerd en prima wedstrijd. Vanuit een gesloten verdediging wist Tjardy regelmatig onze buitenspelers aan het werk te zetten. Ook konden we vandaag weer genieten van veel driehoekjes op het middenveld en lieten de SPV ers de blauw-witten rennen van het kastje naar de muur.
Toch was het vv Schoonhoven dat vanuit een spaarzame counter de 1-1 aantekende. Uit een vrije trap net buiten de 16 scoorde de spits van vvSchoonhoven de 1-1. Danny zat er heel goed bij, maar kwam een centimetertje tekort

In de tweede helft was het overwicht van SPV nog groter. Veel corners ontstonden, maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet. Wilco was nog het dichtst bij de 1-2, maar de keeper haalde de bal uit de bovenhoek. Later gebeurde dat bij Jesse ook nog eens. Joost had nog een paar goede schoten.
De Schoonhovenaren kwamen in de tweede helft nog spaarzamer op de Polsbroekse helft en als ze er een door kwamen was daar altijd Tjardy, die een goede effectieve wedstrijd speelde.
Eigenlijk maar een kans weggegeven.
De kansen werden gedurende de tweede helft kleiner en verder van de goal. SPV C1 heeft keihard gewerkt en zeker een tweede goal verdiend. Heel goed gespeeld, veel werk verzet met en voor elkaar. Heel goed gedaan, jongens.
Met een beetje pech hadden de Polsbroekers nog kunnen verliezen. Uit die ene kans in de tweede helft wist vvSchoonhoven bijna te scoren, maar gelukkig schieten de blauw-witten ook wel eens naast.

Met de 1-1 was wel te leven, al hadden C junioren iets meer verdiend. Met de snelheid van de vandaag afwezige Jeroen hadden we Schoonhoven zeker wel kunnen pakken.
Vandaag ging eigenlijk alles heel goed. Het enige probleem was scoren, dat ging net iets te moeizaam. Een doelpuntje was genoeg geweest om Schoonhoven C3 op drie punten achterstand te zetten. Het mocht niet zo zijn.
Over het vertoonde spel niets dan goeds, ga zo verder C1.

Doel: Danny
Verdediging: Leon, Azarja, Tjardy en Wesley
Middenveld: Ivo, Jesse en Jeroen van Toor (Teun)
Voorhoede: Wilco, Joost en Daniel

Man of the match: Azarja van Vliet


Zaterdag 17-11-2007
SPV C1 overklast Moerkapelle C1 7-0
De hal was nog maar net uit de grond toen SPV C1 thuis moest aantreden tegen Moerkapelle.
Na de warming up startte de wedstrijd om 9.00 uur.
Met Danny op de goal, Leon, Azarja, Tjardy en Wesley in de verdediging, Jeroen van Toor, Jesse en Ivo op het middenveld en Jeroen Boer, Joost en Wilco in de aanval, begon SPV C1 aan de wedstrijd. De start was werkelijk subliem. Jeroen B. startte over zijn man heen en leverde een prachtige voorzet af. Wilco had de bal voor het inschieten, maar mistte half. Joost zag het gaatje prima, pikte de bal op en rondde keurig af in de rechter benedenhoek.
Niet veel later profiteerde Jeroen B. attent van een botsing tussen de keeper en een speler van Moercapelle. De bal bleef liggen, Jeroen pakte hem op en wist vanuit een moeilijke hoek in de verre hoek te schieten.
De mooiste assist kwam niet veel later van de voet van Jeroen van Toor. Hij speelde de bal schuin door de verdediging van Moerkapelle heen, precies met de juiste snelheid en precies op het goeie been van Wilco. Aan Wilco zijn deze ballen altijd goed besteed. Hij plaatste zijn linker tegen de bal en zag het leer in de verre hoek verdwijnen. En dat was dus al de drie nul. Dat Moercapelle van Cabauw had gewonnen met 4-2 verbaasde de mannen, daar SPV van Cabauw hadden verloren met 3-1, maar dat terzijde.

Net als vorige week was het veldspel van SPV verzorgd. Er werd goed vooruit verdedigd, de middenveldbezetting wordt met de week beter en scoren doet SPV C1 de laatste weken ook al heel aardig. Leuk dat de aanwezige trouwe supporters van de C1 dit ook zien.
In de rust kwam Teun voor Tjardy en Daniel voor Leon. Jesse ging laatste man spelen, Ivo ging op 10 spelen en Teun werd rechtshalf. Jeroen van Toor nam de linkshalf voor zijn rekening. Buiten dat SPV nog vier maal scoorde was het veldspel nog iets beter dan in de eerste helft. Moerkapelle is bijna niet meer over de middenlijn geweest. Danny had wel een paar extra kleren kunnen aantrekken, maar op de momenten dat het nodig was loste Danny de problemen heel goed en voetballend op. Jesse speelde als laatse man alsof hij er al jaren staat. Azarja maakte vandaag als voorstopper bijna altijd de goede keuze. Wanneer Azarja de bal had afgepikt, speelde hij heel simpel, maar erg nuttig een medespeler aan en deed dit meer dan goed. Daniel deed ons Leon even vergeten. Ook deze zaterdag won hij op de rechts-back plaats veel duels en wist de bal vrij te krijgen en vaak ook bij een medespeler. Jeroen van Toor raakt ook steeds beter op dreef. Hij heerst op het middenveld en tegenspelers komen Jeroen altijd twee keer tegen. Wanneer Jeroen ook nog hele mooie assist gaat geven…………..

Dan nog de goals van de tweede helft. Op aangeven van Tjardy maakte Jeroen zijn tweede van de dag. "Ik heb een assist" riep Tjardy Helemaal waar Tjardy!!
Niet veel later scoorde Jeroen zijn derde goal en dus de 5-0.
Op aangeven van de prima op rechts opererende Teun maakte Tjardy als gelegenheids rechts buiten de 6-0.
Leon kreeg nog zo'n zes minuten speeltijd in de spits en maakte, na een eerdere mislukte kopdoelpoging, de 7-0. Deze keer nam Leon goed aan in de draai, maakte de bal vrij en scoorde keurig in de rechter benedenhoek. Al met al een prima overwinning van de C1.
Volgende week moet de C1 uit aantreden tegen vvSchoonhoven in Schoonhoven. We vertrekken om 9.00 uur. De wedstrijd begint om 9.45.
Voor the man of the Match werden vandaag Azarja en Jeroen van Toor uitgekozen.

Opstelling:
Doel: Danny
Verdediging: Leon (Daniel), Azarja, Tjardy (Teun) en Wesley
Middenveld: Ivo, Jesse en Jeroen van Toor
Aanval: Wilco, Joost en Jeroen Boer.


Zaterdag 10 november 2007
SPV C1 schiet uit haar slof tegen hoger geplaatst CKC 1-6
Waar niemand meer op rekende, na een aantal dagen slecht en nat weer, gebeurde toch.
De wedstrijd uit tegen CKC ging gewoon door. CKC is sinds twee weken in het bezit van een prachtig kunstgrasveld en gaan de wedstrijden dus gewoon door, weer of geen weer.
Het weer heeft in ieder geval geen invloed gehad op het spelniveau van SPV, misschien wel op dat van CKC.
CKC staat hoger op de ranglijst, maar hadden ook een wedstrijd meer gespeeld.
Vol goede moed betrad SPV in de volgende opstelling het veld:
Doel: Danny, Verdediging: Leon, Azarja, Tjardy, en Daniel, Middenveld: Teun, Jesse en Jeroen van Toor en in de aanval Jeroen Boer, Wilco en Wesley.

Vanaf het begin liep het voetballen lekker en al vrij snel werd op aangeven van Jesse de 0-1 gescoord door Jeroen Boer. Niet veel later wist gelegenheidsspits Wilco de 0-2 binnen te schieten. De assist werd gegeven door Tjardy, die heel sterk en goed leiding gaf aan zijn verdediging. De boel zat achterin potdicht.

Direct na de rust mocht het verzorgd spelende SPV een vrije trap nemen, zo'n 10 meter over de middenlijn. Een klusje voor Tjardy. Met een krachtig en goed genomen vrije trap verrastte Tjardy de keeper, die waarschijnlijk niet op een directe poging had gerekend.
Een heel kort moment dacht CKC weer in de wedstrijd te kunnen komen. Een bal bleef hangen in de Polsbroekse 16 waar een van de CKC spelers wel raad mee wist. Van heel dichtbij schoot hij de bal achter de Polsbroekse goalie Danny.

Daarna stelde Polsbroek definitief orde op zaken. Jesse speelde een mannetje uit de in Capelse 16 en scoorde met zijn linker.1-4
De mooiste goal moest echter nog komen. Uit een goeie corner van Jesse wist Leon op stijlvolle en krachtige wijze zijn eerste doelpunt ooit te maken. Hij nam de bal keurig op zijn hoofd en plaatste de bal keurig in de rechter bovenhoek. 1-5.
Op de training laat Leon steeds al zien over bijzondere kopkwaliteiten te beschikken en wist iedereen van de C1 dat een goal scoren een kwestie van tijd was, en zaterdag was het zover.
Proficiat.

Het laatste deel van de wedstrijd ging SPV niet zo goed met de kansen om.
Onze aanvallers wilden allemaal zelf scoren, terwijl er steeds medespelers vrij stonden.
Bij precies spel had de score wel op kunnen lopen tot 10.
Toch een hele mooie overwinning van de C1. Met 1-6 uit winnen doe je niet elke dag.
Speciaal moet Daniel Verstoep nog genoemd worden. Daniel straalt de laatste weken veel zelfvertrouwen uit, komt veel voor zijn man en geniet zichtbaar van het voetballen. De rechtsbuiten van CKC heeft een hele zware middag gehad.

Het zal niemand verbazen dat we vandaag twee mannen of the match hebben, te weten Daniel en Leon.

Opstelling:
Doel: Danny
Verdediging: Leon, Azarja (Teun) Tjardy (Azarja) en Daniel (Wesley)
Middenveld: Teun, (Ivo), Jesse en Jeroen van Toor
Aanaval: Jeroen Boer, Wilco en Wesley (Joost)


Zaterdag 3 november 2007
SPV C1 morst 2 punten, SPV C1 Rijnstreek C1 2-2

Na een heel goede wedstrijd tegen Donk vorige week was het zaterdag tegen Rijnstreek een stuk minder.
De C1 kwam nog wel goed uit de startblokken. De aanval werd gezocht en er kwamen zeker een vijftal kansen.
Van die kansen benutte de goed naar binnen gekomen Daniel de eerste, de tweede werd koel binnen getikt door Wilco.
Vanaf de twee nul voorsprong ging het minder en minder. Er was te weinig druk op de bal, SPV ging achteruit lopen.
Je hebt wel eens van die dagen. Zelfs onze meest balvaste spelers lukte het niet de bal in de ploeg te houden. Er mislukte heel veel. Rijnstreek rook die onzekerheid en wist dan ook twee maal te scoren.
Toch had SPV nog een paar goede mogelijkheden de 3-2 te maken. Dat was wel heel fijn geweest, maar veel recht hadden we daar niet op.
Rijnstreek had trouwens ook de punten nog mee naar huis kunnen nemen. Danny had weer een paar heel nuttige reddingen.
Als man of the match werd Ivo gekozen. Niet omdat alles zo heel goed ging, maar omdat hij vanaf het begin tot het einde van de wedstrijd zijn "taken" heel goed heeft uitgevoerd.

Opstelling:
Doel: Danny
Verdediging: Leon (Jeroen van Toor), Azarja, Tjardy en Wesley
Middenveld: Teun, Jesse (Jeroen Boer), Ivo
Aanval: Wilco, Joost en Daniel



27 oktober 2007
SPV C1 komt op stoom!!!!
SPV C1 - Donk C2
Toen ik vanmorgen het veld betrad met de jongens hoorde ik allerlei verhalen over Donk.
Het is een goede ploeg en we verliezen vaak van hen. Donk had alle wedstrijden tot op heden gewonnen. De jonge SPV ers hadden duidelijk te veel ontzag voor Donk of te weinig
vertrouwen in eigen kunnen. Uiteindelijk zouden de Polsbroekers hun, tot nu toe, beste wedstrijd spelen van het seizoen.
Met Danny op doel, Leon, Teun, Tjardy en Wesley in de achterhoede, Ivo, Jesse en Jeroen van Toor op het middenveld en Daniel, Joost en Jeroen Boer in de aanval startte SPV de
wedstrijd. Azarja, had zich vergist in de tijd en begon op de bank. Wilco was afwezig.
Donk C2 is een goede ploeg, met veel voetballend vermogen, behoorlijk veel snelheid en een paar handige jongens. Toch was het SPV wat verrastte in het begin van de wedstrijd. Al na
een paar minuten kreeg Jeroen B. een dot van een kans. Op zijn akkertje snelde Jeroen langs zijn tegenstander, maar zijn schot ging maar net voorlangs. Ook Donk kreeg enkele erg goede kansen, eentje bijna niet te missen, maar Danny pakte de bal met gevaar voor eigen leven.
De Donk speler schoot keihard in, maar Danny pakte hem gewoon klem. Dat leverde Danny de titel Man of the Match op van zijn medespelers.
Tot doelpunten kwam het echter niet. De weinige kansen werden net niet benut of de eindpass was niet precies genoeg. Daniel was een keer dichtbij, Jesse probeerde een paar keer van
afstand te schieten, maar van te ver. Jeroen kwam nog een maal vrij, maar zijn schot belandde naast de goal. Joost was een keertje dichtbij, maar werd twijfelachtig afgefloten wegens
duwen.
De wedstrijd eindigde in nul-nul, zoals hij begonnen was. Dat lijkt een saaie wedstrijd, maar dat was het zeker niet. Het veldspel van SPV was keurig verzorgd, er werd veel over de
flanken gespeeld. De driehoekjes waren aan de orde van de dag. Het positiespel van het middenveld was heel precies. Complimenten Ivo, Jesse en Jeroen van Toor. Buiten heel goed
spel werd er ook erg hard gewerkt. In de achterhoede stonden Wesley en Leon hun mannetje op de back posities. In het centrum won Teun veel ballen en speelde Tjardy veelvuldig in.
Prima Teun, veel ballen in de ploeg gehouden. Tjardy gaf prima rugdekking en kan trots zijn op de nul achterin.
In de voorhoede krijgt Joost steeds meer controle over de bal, verbaasde Daniel vriend en vijand (Zijn tegenspeler had een hele moeilijke eerste helft) en liet Jeroen zien dat hij steeds
slimmer gaat lopen. De trainer van Donk offerde zijn laatste man en beste voetballer op aan Jeroen. Jammer dat we daar geen gebruik van konden maken.
Al met al hebben de boys er een prima wedstrijd van gemaakt, worden zij steeds fitter en hadden ze volgens mij wel een goaltje verdiend. Gelukkig vonden de meeste SPV ers dat ook.
Een hele goeie pot voetbal, toch een felicitatie waard.

20 oktober 2007
Sportief C1 - SPV C1

Heel vroeg vertrekken naar Woerdense Verlaat om aan te treden tegen Sportief.
Sportief was overgekomen uit de 5e klasse, waar alle wedstrijden met meer dan 10 nul werden gewonnen, maar kwam van een koude kermis thuis.
Het meest opvallend was de leider van Sportief, die Tonny al bij het eerste vlagsignaal begon uit te schelden. (Was even de naam van zijn vereniging vergeten)
Na een minuutje werd SPV dit zat en vroeg de scheidsrechter op te treden tegen dit verbale geweld. Gelukkig nam die leider dat ter harte en konden we echt gaan voetballen.
Voetballend ging het heel erg goed. SPV was op de meeste plaatsen Sportief de baas. Soms leek Sportief wel gevaarlijk en combineerde leuk, maar kon SPV C1 nooit echt bang maken.
Er werd goed gecombineerd, de vleugels werden goed gebruikt en er werden veel doelpunten gemaakt.
Wilco speelde deze wedstrijd een kanjer van een wedstrijd. Scoren doet Willy altijd wel, maar driemaal scoren en drie assisten bijschrijven. Een prima prestatie, Wilco.
Wilco werd deze wedstrijd door zijn ploeggenoten gekozen tot man of the match.
Ook Jeroen Boer was weer lekker op dreef en schreef twee goals bij.
De laatste vier goals werden door Ivo (penalty), Tjardy(corner), Wesley en Joost gemaakt.
Al met al een prima potje voetbal.